Rautek ehbo

rautek ehbo

#dreamscometrue #dvt #dvtentertainment #southstfest #shredhop #headliner #newband #hotband #myfavorite - 4 hours ago 13 likes 2 Comments 0 MaddRabbitt Labs FlexFit/SnapBack to the person who can most appropriately explain to me why rolls royce make their headliners look like the fanciest goddamn Lite-Brite youve ever. #electro #vegas #freedownload #cream #beats #dj #futurehouse #electrohouse #electronica #party #club #edmlife #edmfamily #deephouse #vodka #festival #wmc #hakkasan #techhouse #bigroom #mixcloud #ushuaia #techno #soundcloud #beer read more media removed On the road to Twello :D Klaar voor een Klompenfeest party party party #hardebazen #hardebazennl #party. " Elites aren't the surprising ones. "Foehammer the call sign used by pelican pilot Carol Rawley, is the English equivalent for the name of Gandalf's sword, Glamdring. "Carlsen beats nakamura in 3-hour blitz battle". 'you're a cheater and Australians are cheaters cowardly manny pacquiao fans target Jeff Horn and his wife on social media after the mild-mannered former.

Download or play ehbo rautek latest Kpop mp3 free download in m for free with hd and best quality. Sure, it'ts no registration needed. 3gp, mp4 download, ehbo rautek bollywood Songs, new Song, Out Now!, ehbo rautek android Video, full pc video. Ehbo - eerste hulp bij bewusteloosheid (de stabiele zijligging). Ehbo - eerste hulp bij flauwvallen (de rautekgr. Megan Abbey serena. Views : 6 036 Author : roel Res. 90 140 views Watch Download. Ehbo afsluitende praktijkoefening Groep 7). "Displex Display creme polish" and "novus Plastic Polish" are both quality scratch repair kits available from Amazon. "Carlsen's Conquests at 22 prestige he has broken all records".

rautek ehbo
ehbo -. Een ehbo-cursus doe je voor een ander. De rautek greep vanaf de grond - het Oranje Kruis. Ehbo 5 Belangrijke punten.
rautek ehbo

Kira lisette lois watch Trailer


Games Categories serum - obrázky, videá, vtipy, hry a kopec zábavy. Superhry Flash Games, sťahuj mp3 zadarmo m is online flash games server. Contact: contact( at )m.

Noodvervoersgreep van rautek - wikipedia


Voor beschutting zorgen is én van de eerste dingen die de hulpverlener kan doen. Omstanders kunnen al als windscherm dienen. Het slachtoffer kan worden afgedekt of beschermd worden voor de regen. Geruststellen is de helft van de eerste hulp! Omhoog, zorg voor deskundige hulp, het liefst laat zorgen voor deskundige hulp. Als je als hulpverlener weet wat het slachtoffer mankeert en wat er gebeurd is, is het tijd om te zorgen voor professionele hulp. De melding zal gewoonlijk gebeuren via 1-1-2. Voor niet spoedeisende hulpverlening behoor je het reguliere nummer te bellen, bijvoorbeeld voor de politie. Als je een melding laat doen of doet behoren er een aantal dingen standaard vermeld te worden: waar is de professionele hulp nodig.

rautek ehbo

Is het slachtoffer niet aanspreekbaar, vraag dan aan omstanders wat er is gebeurd. Het kan zijn dat je een decubal heel spannend verhaal krijgt, ook een tijdsinschatting is niet altijd helemaal correct. Omhoog, stel het slachtoffer gerust en zorg voor beschutting. Zodra je een slachtoffer gaat aanspreken, ben je al begonnen met het geruststellen. Stel je zelf even voor en straal rust uit. Dit laatste is vaak het meest moeilijk. Je komt als eerste hulp verlener niet vaak in een dergelijke situatie.

Het is tenslotte niet je vak. Belangrijk is dat de hulpverlener vooral rustig is en met het slachtoffer spreekt. Vertel wat je gaat doen en wat het te verwachten resultaat. Wil een slachtoffer absoluut niet dat je iets doet, dan doe je het ook niet! Je kunt hulp aanbieden, maar niet opdringen.

Ehbo toets: Drie vitale functies


Omstanders zijn vaak erg geneigd zichzelf in gevaar te brengen (of het gevaar niet te zien) om de situatie goed te kunnen zien. Wijs deze omstanders op het gevaar, maar stuur ze niet zonder meer weg. Ze kunnen goed zorgen voor beschutting (wind breken) en ze kunnen voor de hulpverlener alarmeren. In de laatste plaats zorgt de hulpverlener er voor dat het slachtoffer in een veilige positie komt of blijft. Terwijl de hulpverlener de situatie overziet is hij ook al bezig met het na te gaan wat er is gebeurd.

Omhoog, ga na wat het slachtoffer mankeert en wat er is gebeurd. Als je als hulpverlener de situatie hebt overzien en het is veilig ga je naar het slachtoffer toe. Ook al heb je een inschatting gemaakt wat er is gebeurd, vraag het altijd aan het slachtoffer. Om het moment dat het slachtoffer het niet meer weet, maar wel redelijk of goed aanspreekbaar is heb je al een belangrijke conclusie getrokken. Een hersenschudding is een feit. Is het slachtoffer aanspreekbaar, dan is het zaak om na te gaan of er nog andere letsels zijn.

Eerste hulp bij ongevallen - wikipedia

Verplaats een slachtoffer alleen als dit met het oog op zijn veiligheid noodzakelijk is (b.v. Bij brand).Gebruik bij het verplaatsen de noodvervoersgreep van rautel of het ondersteunend verplaatsen. Opmerkingen, vermijdt bloedcontact zoveel mogelijk door: wondjes aan je eigen handen zo veel mogelijk af te pleisteren met waterafstotende pleister wegwerphandschoenen aan te trekken voor je gaat verbinden gemorst bloed meteen op te ruimen en de plek te desinfecteren met verdund bleekwater of Dettol. Let op gevaar, een goede hulpverlener denkt eerst aan zichzelf. Als de situatie voor hem veilig is, dan pas gaat hij aan het werk. Dit alleen met de gedachte 'als mij iets overkomt is er geen hulpverlener meer'. Als de situatie voor de hulpverlener veilig genoeg is, let de hulpverlener ook nog op het gevaar voor derden.

rautek ehbo

Ehbo toets: de vijf punten

Probeer het slachtoffer te kalmeren, dan kun je ook makkelijker het slachtoffer behandelen. Zorg altijd voor beschutting van het slachtoffer. (Bescherming tegen regen, koude en zon). Zorg voor deskundige hulp laat iemand zo snel mogelijk een arts of ambulance bellen. Laat doorgeven wat er is gebeurd, hoeveel slachtoffers er zijn, wat ze mankeren en waar de hulpverleners naar toe s je mobiel belt vraag dan naar de hulpverleningsdienst in de plaats waar je bent. Bedenk in ieder geval welke grote plaats in de buurt ligt.(Vooral bij kampen is dit belangrijk). Van belang is te noemen; *de naam van de melder *de provincie en plaats en straat waar de hulp moet komen *wat er is gebeurd *het sebamed aantal slachtoffers (let op: als het slachtoffer een kind is geef dan ook de leeftijd door) *Wat het slachtoffer. Help het slachtoffer op de plaats waar het ligt of zit. Til een gevallen kind nooit op, maar laat hem zelf aangeven wanneer hij op wil staan.

Bij het verlenen van eerste hulp moet je altijd aan de volgende 5 punten denken:. Let op gevaar zowel voor jezelf als voor het kind of de volwasene. Zorg ervoor dat er niet meer ongelukken gebeuren. Trek bij bloederige karweitjes wegwerphandschoenen aan om jezelf tegen infecties te beschermen. Let ook op gevaar voor de omstanders en het slachtoffer 2, ga na wat er is gebeurd en wat het kind of de volwassene mankeert vraag aan het slachtoffer of de omstanders wat er is gebeurd. Vraag het slachtoffer waar het pijn heeft of wijs het aan. Vraag het slachtoffer het getroffen lichaamsdeel te bewegen. Stel het kind of de volwassene gerust en zorg serum voor beschutting. Blijf zelf rustig, ook als de verwonding ernstig lijkt.

De vijf belangrijke punten van de ehbo

6368 views 18 likes / 2 Dislike, watch Trailer, kira, lisette, lois. Release date : Feb 21, 2014, runtime : 1:59, genres : Education, similar Video ehbo rautek (2014 ehbo rautek. Released Date: Feb 21, 2014). Your best flash games, ehbo rautek, related videos m is powerplus multimedia server, where you can play great flash games in different categories. Play over 5000 games for free. Including car games, fun games, 3D games, shooting games, arcade games, sports games, girls games, puzzle games and more. We offer new free games every day.

Rautek ehbo
Rated 4/5 based on 833 reviews
Recensies voor het bericht rautek ehbo

  1. Amulunok hij schrijft:

    Wacht op een veilige afstand op hun komst. Ze kunnen goed zorgen voor beschutting (wind breken) en ze kunnen voor de hulpverlener alarmeren. Als je als hulpverlener de situatie hebt overzien en het is veilig ga je naar het slachtoffer toe.

  2. Fimoka hij schrijft:

    Houd er ook rekening mee dat het slachtoffer nog meer letsel kan hebben dan dat er in de eerste instantie opgemerkt wordt. Je eerste taak is ervoor te zorgen dat de situatie veilig is en er niet nog meer slachtoffers vallen. Ook op de diverse n-wegen staan hectometerbordjes. Ze bieden je een kader, waardoor je overzichtelijk aan de slag kan.

  3. Qexoryl hij schrijft:

    Verleen verdere eerste hulp Als je het bewustzijn en de ademhaling hebt gecontroleerd en de hulpdiensten hebt gealarmeerd, onderzoek je het slachtoffer grondiger en verleen je verdere eerste hulp. De hulpverlener helpt het slachtoffer uiteraard alleen op de plaats waar hij zit of ligt als dat geen gevaar oplevert voor het slachtoffer. Wil een slachtoffer absoluut niet dat je iets doet, dan doe je het ook niet! De vlammen van toestellen op aardgas, butaan, propaan of mazout zijn normaal blauw.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: